Des del club valoren molt positivament poder organitzar tant circuit de festes, com el retorn de la sortida nocturna de BTT

Després d’un any convuls i amb la incertesa de com estarien les coses durant el període de festes de Sant Salvador, el Club Ciclista Artanenc ha aconseguit tirar endavant amb els dos actes que s’havia planificat per les festes d’enguany.

La prioritat per la junta era tornar fer possible el que serà la LXXII edició del Circuit Ciclista Festes de Sant Salvador. Enguany, tot i que la situació sanitària no sigui la que desitjaríem, els corredors de l’illa es tornaran apropar a Artà per disputar les diferents proves del ja històric circuit de festes, que aquesta vegada es disputarà divendres dia 6 d’agost. A més, i com a novetat, en aquesta edició es podrà veure una nova modalitat no tan competitiva per als més petits. Segons ha explicat el president del club, Jeroni Esteva, “fer una gincana d’habilitats per als més petits ens fa ser pioners a Mallorca i deixa clara la nostra idea de ciclisme base, on la prioritat no és la competició, sinó el domini de la bicicleta”.

Així doncs, des d’avui i fins dijous, 5 d’agost a les 20 h. els corredors interessats ja es poden inscriure per participar a les carreres dels diferents nivells: base, cadets, fèmines i nivells 1, 2 i 3. Inscripcions a la web de la federació amb un preu de 6€ per als federats i 21€ per la gent que hagi de treure llicència d’un sol dia. Les categories base i les fèmines tendran inscripció gratuïta.

Per altra banda, aquest any el Club Ciclista Artanenc organitarà un segon acte de festes. En aquest cas, es tracta de recuperar la sortida noctuna de BTT d’àmbit familiar, però a més, també es plantejarà un recorregut per a ciclistes més experimentats.

Així, aquest acte serà dia 3 d’agost amb sortida des del Cafè Almudaina. A les 19.30h en el cas dels experimentats, que faran un recorregut d’uns 30km tècnics i s’han d’inscriure a https://ccartanenc.cat/event/sortida-de-festes-de-btt/. I a les 21 h, serà el torn per les famílies que per insciure’s han d’enviar un missatge de whatsApp al 608 93 63 67.