Després d’uns mesos de presentar corredors i seguir les indicacions de l’entrenador Jaume Mestre per tal de completar els entrenaments d’equip, el passat diumenge 6 de febrer, els membres amb llicència del Club Ciclista Artanenc donaven el tret de sortida a la temporada 2022.

Encara no fa un any que el club d’Artà reunia un grapat de valents que volien recuperar l’esperit competitiu del ciclisme. La temporada passada va estar enfocada a enfortir les relcions personals entre els corredors i en anar aprenent a poc a poc el que era estar en carrera. En definitiva, no hi va haver grans objectius en l’àmbit esportiu. Passat el 2021, però, comença la segona temporada d’aquest grup d’amics i per tant, és l’hora de consolidar el projecte. Enguany s’han fet fitxatges interessants, com és el cas de l’artanenc Jaume Bonnin, el felanitxer Mateu Gamundí o l’alcudienc Jaume Mestre, que a més de poder aportar moltíssim damunt la bicicleta, també és l’encarregat del rendiment dels nostres corredors.

Així, diumenge, dia 6 de febrer era la data marcada en vermell al calendari per tal de veure com estaven els corredors artanencs i valorar si la feina feta fins ara havia valgut la pena. el Trofeu Bicis Sancho Manacor va estar marcat per una caiguda al principi que feia que el pilot quedés molt tallat i els corredors artanencs Artigues, Gamundí, Nieto, Genovard, Ginard, Celdentey i Cabrer es veien obligats a fer un gran esforç per tornar entrar al grup capdavanter. Mentre que Bonnin, Franco, Ferragut, Rosselló i Danús van poder esquivar la caiguda i per tant guardar forces.

Destacam l’actuació de Bonnin, Gamundí i Caldentey

Quant als nostres corredors, hem de destacar l’actuació de Bonnin i Gamundí, que durant tota la carrera van intentar entrar dins l’escapada, i van aconseguir enfilar tot el pilor en diverses ocasions. També molt destacable l’actuació del junior Miquel Caldentey, que estrenava categoria.

Finalment tots els corredors del CCA que van creuar la meta ho van fer dins el pilot principal, arribant a 3 minuts i 35 segons dels primers classificats: Ferragut (44), Franco (59), Caldentey (61, Ginard (62), Danús (63), Bonnin (70) i Gamundí (). Podeu consultar tota la classificació aquí.