El Club Ciclista Artanenc aconsegueix una participació massiva i uns bons resultats en el circuit local

Un any més, i ja en van 72, el Club Ciclista Artanenc ha organitzat el tradicional circuit de festes de Sant Salvador. Aquest any el club tornava a tenir corredors propis que participarien al circuit i s’esperava una alta participació en totes les categories, i així va ser.

Començant pels infantils, tot i no tenir representants del CCA, sí que hi va haver representació artanenca, per part del guanyador de la prova en solitari, Lluc Dols. L’artanenc de Bicicletes Caldentey va fer una carrera perfecta aconseguint doblar a tot el pilot excepte els 2n i 3r classificats.

El segon torn era per els corredors de tercera categoria i els corredors cadets. En aquest cas, hi hagué participació tant del CCA com de corredors artanencs. En el primer cas, els participants varen ser: Àngel Nieto, Miquel Genovard, Gustavo Fassanelli, Joan Guiscafrè, Climent Alzamora (cadet) i Aleix Alzamora (cadet). Però també cal destacar el cadet artanenc de Miquel Caldentey.

En aquesta carrera també va haver-hi medalles artanenques: un tercer lloc de Miquel Caldentey i un segon lloc d’Aleix Alzamora completaven els caixons del podi que va encapçalar el corredor de Mancor de la Vall, Joan Roca.

En cateogria fèmina l’única representant artanenca va ser Xisca Tous que va aconseguir una merecuda medalla de bronze.

En el torn de segona categoria va ser on hi va haver més representants del CCA: Ferragut, Danús, Artigues, Franco, Esteva, Rosselló, Amer, Bernad, López, Coll i Gilart. A més del corrredor artanenc, Jose Mouzo (pare). En aquesta prova es pogué fer una carrera a mida dels artanencs, aconseguint un 2n lloc de Gilart, un 3r de López i un 4t de Coll, a més de guanyar la majoria de primes per part de Miquel Franco.

Finalment, en la carrera de primera categoria, només hi va haver la participació de Jose Mouzo (fill) que també aconseguir medalla, essent 2n classificat junior.

A més, aquest any, com a novetat es va fer una prova d’habilitats per als més petits: alevins, principiants i promeses. En aquest apartat, cal destacar el tercer lloc de l’aleví Marc Vaquer i el premi a millor local de Jaume Esteva.


Les fotos de la galeria s’aniran actualitzant.