Dissabte va ser el torn de la BTT, a Cala Agulla. Per part del club cilista Artanenc molts de participants. Destacam l’actuació de Miquel Gili i Joan Sansó, millors classificats artanencs i a les portes del top20 (p.26 i 27).

Artigues, anant de menys a més i a pesar d’unes molèsties físiques, també acabà en bona posició (p.53).

També hi participaren, Lázaro (p.68), Bernad (p.76), Company (p.83), Carmona (p.140), Amer (p.144) i Femenias, que va haver d’abandonar per averia.

Per altra banda, diumenge, va ser el torn de la carrera de ruta. Circuit molt complicat el que es presentava a Alaró per encetar la Challenge Veloviajes Illes Balears.

En la primera carrera, de tercera categoria, actuació notable de César Cano (p.31), que estrenava categoria i Joan Guiscafrè (p.48), que apunten a ser uns dels pilars d’aquesta categoria.

La carrera de primera i segona categoria es va veure marcada per una caiguda multitudinària a només 3km de prendre la sortida. Després de reiniciar la carrera i haver llevat una volta, els jutges i guàrdia civil van ser molt estrictes amb els temps de tall i no permeteren que arribés el gran pilot a la meta de davant Cycling Planet. Així, cap dels nostres corredors va entrar dins la classificació. Només 21 corredors van poder creuar la meta i només 6 eren mallorquins.